Go to Top

VERISO GEOMATERIALS

VERISO GEOMATERIALSg

Produktbeskrivelse

VERISO GEOMATERIALS er blandt Europa´s største producenter af skumglasskærver og andre ikke brændbare, vandresistente og trykstærke materialer fremstillet af genvundet glas. VERISO har en stærk og engageret ejerkreds med bl.a. søsterselskabet Schlüsselbauer Technology, i Hörbach, Østrig www.sbm.at og Reiling Recycling i Marienfeld i Tyskland www.reiling.de

VERISO GEOMATERIALS celleglasskærver anvendes især som letfyld over P-kældre, på tagterrasser og til isolering af fundamenter, gulvkonstruktioner og rørledninger.

VERISO GEOMATERIALS RED celleglasskærver, er et unikt produkt, som i modsætning til hidtidige celleglasprodukter, kan optage og igen afgive op til 40 % vand. Kombineret med en lav opdrift, er dette produkt ideelt til vejbyggeri på blød bund, til afvandingsprojekter og andre opgaver med højt grundvandsspejl.

VERISO GEOMATERIALS PANEL celleglasplader bruges især til isolering af flade tage, betondæk, fundamenter og kældre, mens VERISO GEOMATERIALS BLÄHGLAS anvendes i løs eller bundet form til isolering og støjdæmpning af gulv, loft, hulrum og indendørs rørføringer.

Kontakt os for yderligere information eller besøg VERISO GEOMATERIALS her